ENERGIEZUINIGE WONINGEN IN HOUTSKELETBOUW.

Persoonlijk, transparant en duidelijk.
Daar houden we van.

Het bouwen van een woning is doorgaans emotioneel en financieel een ingrijpende beslissing. Daarom vinden we het ontzettend belangrijk om vanaf het begin een relatie op te bouwen die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en open communicatie.

Net daarom mag je er zeker van zijn dat we doorheen het gehele bouwproces transparant en duidelijk zijn. Van het eerste ontwerp tot de oplevering en lang daarna.

  • Volledige ontzorging

  • Prijsvaste afspraken

  • Vaste opleveringsdatum

  • 10 jaar garantie

  • Supersnelle bouwtijd

Persoonlijke Begeleiding vanaf Dag Eén

Voor de meeste van onze klanten is het bouwen van een nieuwbouwwoning een unieke gebeurtenis. Het is dan ook volkomen logisch dat je hier met een hele hoop vragen en bedenkingen aan begint.

Vanaf het eerste gesprek zal een bouwadviseur u door het hele proces begeleiden. Zo zorgen we ervoor dat we al uw vragen kunnen beantwoorden, uw zorgen kunnen wegnemen en uw bouwdroom tot leven kunnen brengen.

Duidelijke Prijsafspraken.

Bij QBuild bent u zeker van duidelijke en transparante prijsafspraken zonder verborgen kosten. Wij verstrekken gedetailleerde offertes en zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent van alle kostenposten, zodat u achteraf geen verrassingen tegenkomt.

Transparante Communicatie.

Heldere en open communicatie is essentieel voor een succesvol bouwproject. Wij beloven u regelmatige updates en duidelijke informatie tijdens elke fase van de bouw, zodat u altijd precies weet wat er gebeurt en wat de volgende stappen zijn.

Betrokkenheid tijdens het bouwproces.

Waar mogelijk betrekken we u actief bij het bouwproces, van de montage van het houtskelet tot de laatste afwerkingen. U wordt uitgenodigd voor regelmatige inspecties en krijgt de kans om feedback te geven, zodat u zich volledig betrokken voelt bij uw bouwproject.

Uitgebreide Nazorg en Ondersteuning.

Onze service stopt niet bij de oplevering van uw woning. Wij beloven uitgebreide nazorg, inclusief een grondige uitleg van alle systemen in uw huis en volgen alles nauwgezet op om ervoor te zorgen dat alles naar wens functioneert. Bovendien staan wij altijd klaar om u te helpen met eventuele toekomstige vragen of onderhoud.

Positieve Klantbeoordelingen.

Tevreden klanten zijn de basis van onze groei. De vele positieve beoordelingen en mond-tot-mondreclame zijn krachtige getuigenissen van ons vakmanschap en toewijding. We streven er dan ook naar om elke klant zo tevreden te maken dat ze ons zonder aarzeling aanbevelen aan vrienden en familie.

“We hebben veel bedrijven bezocht voordat we een aannemer kozen. Nu alles achter de rug is, zijn we dubbel zo tevreden dat we uiteindelijk voor QBuild hebben gekozen. De doorslaggevende redenen waren de goede eerste contacten en de open manier van werken bij QBuild. We werden meegenomen naar werven in opbouw en mochten zelfs in hun atelier rondkijken.”

Familie Pardon

Gezinswoning te Aarschot

Bespreek je ideeën met een bouwadviseur.

We begeleiden je van A-Z.

Heb je bouwplannen  maar weet je niet goed waar te starten? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze bouwadviseurs. We bekijken graag hoe we jouw droomwoning binnen je budget kunnen realiseren.

ONTDEK ONZE REALISATIES.

Houtskeletbouw staat bekend om zijn extra architecturale vrijheid. Bouw je met QBuild, dan mag je jouw ideeën helemaal de vrije loop laten gaan, zowel qua stijl als qua afwerking.