ENERGIEZUINIGE WONINGEN IN HOUTSKELETBOUW.

PIONIEERS IN
HOUTSKELETBOUW

Waarom kiezen voor ons en niet voor een andere woningbouwer? Omdat vooruitdenken en innoveren een belangrijk deel uitmaakt van ons DNA.

Zo mogen we ons terecht een van de pioniers noemen op vlak van dampopen en luchtdichte houtskeletbouw. En daar ondervind je als bouwheer vandaag nog altijd de voordelen van.

Innovaties in de opbouw waar we nog een aantal comfortpunten kunnen winnen voor onze klanten? Die laten we niet liggen. Integendeel, we zetten onze kennis van techniek en materialen volop in om het verschil te blijven maken.

GEPERSONALISEERD
ONTWERP OP MAAT.

Bij QBuild hoeft je niet te kiezen uit een selectie standaardwoningen. Onze eigen ontwerpdienst creëert voor jou een uniek ontwerp, afgestemd op de specifieke voorschriften van je bouwgrond, je esthetische of functionele wensen, en niet onbelangrijk … jouw budget!

Wil je volledig zorgeloos sleutel-op-de-deur bouwen? Ben je een zelfbouwer en zoek je een casco (ruwbouw) woning om nadien zelf zaken af te werken? Misschien iets tussen de twee in?

Vraag vrijblijvend een offerte. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden van je project!

SAMEN BOUWEN.

“We hebben veel bedrijven bezocht voordat we een aannemer kozen. Nu alles achter de rug is, zijn we dubbel zo tevreden dat we uiteindelijk voor QBuild hebben gekozen. De doorslaggevende redenen waren de goede eerste contacten en de open manier van werken bij QBuild. We werden meegenomen naar werven in opbouw en mochten zelfs in hun atelier rondkijken.”

Familie Pardon

Gezinswoning te Aarschot

Bij elke woning die we bouwen staat energie-efficiëntie centraal

In elke houtskeletwoning die we ontwerpen integreren we duurzame technologieën om het energieverbruik te minimaliseren en kosten te besparen.

Met warmtepompen, zonnepanelen en thuisbatterijen als middelpunt van onze bouwfilosofie bieden onze woningen dan ook niet alleen een comfortabel en gezond binnenklimaat maar ook een slimme investering in de toekomst!

Onze Bouwbelofte.

Het bouwen van een woning is doorgaans emotioneel en financieel een ingrijpende beslissing. Daarom vinden we het ontzettend belangrijk om vanaf het begin een relatie op te bouwen die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en open communicatie.

Net daarom mag je er dan ook zeker van zijn dat we doorheen het gehele bouwproces transparant en duidelijk zijn. Van het eerste ontwerp tot de oplevering en lang daarna.

Persoonlijk, transparant en duidelijk, daar houden we van!

  • Volledige ontzorging

  • Prijsvaste afspraken

  • Vaste opleveringsdatum

  • 10 jaar garantie

  • Supersnelle bouwtijd

BEZOEK VRIJBLIJVEND EEN KIJKWONING.

Bezoek één van onze kijkwoningen en ontdek hoe jouw toekomstige duurzame thuis eruit kan zien! Onze deskundige bouwadviseurs staan klaar om je rond te leiden en al je praktische of technische vragen te beantwoorden.

ONTDEK ONZE REALISATIES.

Houtskeletbouw staat bekend om zijn extra architecturale vrijheid. Bouw je met QBuild, dan mag je jouw ideeën helemaal de vrije loop laten gaan, zowel qua stijl als qua afwerking.

HEB JE VRAGEN OVER HOUTSKELETBOUW?

Heb je technische of praktische vragen over houtskeletbouw? Neem vrijblijvend contact op en ontvang deskundig advies en antwoorden van onze bouwexperts.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.