ENERGIEZUINIGE WONINGEN IN HOUTSKELETBOUW.

DE REFERENTIE IN
HOUTSKELETBOUW.

QBuild staat voor betaalbare, op maat gemaakte woningen in modulaire houtskeletbouw.

Als toonaangevend houtskeletbouwbedrijf ontwerpen én bouwen we energiezuinige, duurzame woningen die klaar zijn voor de toekomst.

Onze knowhow gaat helemaal terug tot in 1961, toen ons land pas voor het eerst kennismaakte met deze bouwtechniek.

Hou je van strakke, moderne lijnen, traditionele elementen, of misschien een mix van stijlen? In houtskeletbouw kan het allemaal!

Efficiënt en (super)snel bouwen

Van start tot oplevering tussen de 5 tot 8 maanden.

De houtskeletbouw elementen worden in ons atelier geproduceerd onder gecontroleerde omstandigheden. Dit bevorderd niet alleen de nauwkeurigheid van de werken, het minimaliseert tevens vertragingen als gevolg van weersomstandigheden, wat vaak een probleem is bij traditionele bouwmethoden.

Wanneer de fundering bouwklaar is worden alle elementen naar de bouwplaats vervoerd en op één dag gemonteerd. Een pak sneller dan traditioneel metsel- en timmerwerk op locatie dus.

Afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de omvang van de woning bedraagt de bouwtijd van onze woningen doorgaans 5 tot 8 maanden van fundering tot sleutel-op-de-deur!

VAN CASCO TOT
SLEUTEL-OP-DE-DEUR.

We ontwerpen én bouwen elke houtskeletwoning volledig op maat, afgestemd op jouw wensen. De meeste van onze woningen worden sleutel-op-de-deur opgeleverd maar indien je zelf nog zaken wil afwerken is dat ook perfect mogelijk.

Voor zelfbouwers bieden we bijvoorbeeld ook casco woningen aan. Deze worden opgebouwd tot aan de ruwbouwfase (wind- en waterdicht), waarna de klant de afwerking voor zijn rekening neemt.

Indien je toch nét wat meer afwerking wil dan enkel de ruwbouw, maar alsnog bepaalde werken zelf wil uitvoeren, is dat ook een optie.

Ons ervaren team staat klaar om je door het hele bouwproces te begeleiden, van de eerste kennismaking tot de uiteindelijke oplevering en ver daarna.

HOUTSKELETAFGEWERKT

DE 4 BASISPRINCIPES VAN
ONZE UNIEKE OPBOUW.

Elke Qbuild houtskeletbouw woning vertrekt vanuit 4 basisprincipes die de opbouw aanzienlijk verbeteren en het binnenklimaat in huis optimaliseren.

  • Droge opbouw
  • Luchtdichte binnenafwerking
  • Dampopen constructie
  • Apart geïsoleerde technische spouw

HEB JE VRAGEN OVER HOUTSKELETBOUW?

Heb je technische of praktische vragen over houtskeletbouw? Neem vrijblijvend contact op en ontvang deskundig advies en antwoorden van onze bouwexperts.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.