Eigentijdse woning

Met jouw persoonlijke accenten

Een eigentijdse woning kenmerkt zich door een harmonieuze mix van moderne en traditionele elementen.

Eigentijdse woningen integreren moderne en traditionele architectonische elementen, waardoor er een evenwicht ontstaat tussen strakke, moderne lijnen en herkenbare traditionele vormen.

Vaak hebben eigentijdse woningen strakke gevelvlakken, zoals typerend is voor moderne bouwstijlen. Deze kunnen worden gecombineerd met bekende dakopbouwen, zoals zadeldaken of piramidedaken, die een knipoog zijn naar meer traditionele stijlen.

De keuze van gevelstenen varieert, van uniforme stenen voor een strakke uitstraling tot genuanceerde stenen die meer variatie en visuele interesse brengen. De kleur van de voegmortel zal ook sterk de totale uitstraling beïnvloeden.

De vormgeving van ramen en deuren is bij een eigentijdse woning over het algemeen rechtlijnig en eenvoudig, zonder overmatige versieringen.

Soms worden vides en hoog doorgetrokken raamwerk toegevoegd om een verrassend element te creëren en om veel natuurlijk licht in de woning toe te laten.

DUURZAAM
BOUWEN.

Bij QBuild ontwerpen we elke houtskeletwoning met een focus op energiezuinigheid. Inclusief goed geïsoleerde structuren, efficiënte verwarmingssystemen en het gebruik van duurzame technieken.

  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen
  • Thuisbatterij
  • Regenwaterrecupperatie

Bespreek je ideeën met een bouwadviseur.

We begeleiden je van A-Z.

Heb je bouwplannen  maar weet je niet goed waar te starten? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze bouwadviseurs. We bekijken graag hoe we jouw droomwoning binnen je budget kunnen realiseren.