Moderne woning

Strakke lijnen, speelse volumes.

De bouwstijl van een moderne woning wordt gekenmerkt door strakke lijnen, eenvoudige vormen en een focus op functionaliteit. 

Moderne woningen hebben over het algemeen strakke en geometrische vormen. Rechte lijnen en vlakken zijn dominant, waardoor een minimalistisch en gestroomlijnd uiterlijk ontstaat.

Grote ramen, vaak vloer tot plafond en vides, zijn een kenmerk van moderne woningen. Ze bevorderen niet alleen de natuurlijke lichtinval, maar creëren ook een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

Strakke gevelstenen gecombineerd met hout en en grote glaspartijen worden op een innovatieve manier gecombineerd om een visueel aantrekkelijk contrast te creëren.

Dit type woning wordt meestal voorzien van een open plattegrond. Hierdoor ontstaat een gevoel van ruimtelijkheid en worden scheidingen tussen keuken, woonkamer en eetgedeelte geminimaliseerd.

DUURZAAM
BOUWEN.

Bij QBuild ontwerpen we elke houtskeletwoning met een focus op energiezuinigheid. Inclusief goed geïsoleerde structuren, efficiënte verwarmingssystemen en het gebruik van duurzame technieken.

  • Warmtepomp
  • Zonnepanelen
  • Thuisbatterij
  • Regenwaterrecupperatie

Bespreek je ideeën met een bouwadviseur.

We begeleiden je van A-Z.

Heb je bouwplannen  maar weet je niet goed waar te starten? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze bouwadviseurs. We bekijken graag hoe we jouw droomwoning binnen je budget kunnen realiseren.