Sleutel-op-deur-deur (SOD)

Zorgeloos bouwen met jouw persoonlijke accenten

Bij QBuild staat complete begeleiding van A tot Z centraal in het bouwproces van onze sleutel-op-de-deur woningen in modulaire houtskeletbouw.

Onze ontwerpers en bouwkundige experts zorgen voor een naadloze coördinatie van ontwerp, vergunningen tot de opbouw en afwerking.

Met QBuild kies je dan ook voor een stressvrije bouwervaring en een prijsvast eindresultaat.

Zo kan jij ondertussen zorgeloos uitkijken naar jouw toekomstige duurzame en energie-efficiënte woning!

  • Volledige ontzorging

  • Prijsvaste afspraken

  • Vaste opleveringsdatum

  • 10 jaar garantie

  • Supersnelle bouwtijd

Transparante communicatie en vaste prijzen.

Bij QBuild geloven we in transparante communicatie en duidelijke afspraken. U ontvangt van tevoren een gedetailleerd financieel overzicht, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Tijdens het bouwproces houden we u regelmatig op de hoogte van de stand der werken en nodigen u waar mogelijk uit voor werfbezoeken ter inspectie.

Instapklaar wonen.

Zodra de ruwbouw is voltooid zorgen wij voor de volledige verder afwerking, inclusief elektriciteit, sanitair, verwarming en indien gewenst de buitenaanleg en schilderwerken.

Van fundering tot dak, en van isolatie tot afwerking, wij zorgen ervoor dat elk detail perfect is afgestemd op uw wensen en voldoet aan de hoogste standaarden van energie-efficiëntie en comfort. Pas wanneer jij 200% tevreden bent zijn wij dat ook.

Bij elke woning die we bouwen staat energie-efficiëntie centraal

In elke houtskeletwoning die we ontwerpen integreren we duurzame technologieën om het energieverbruik te minimaliseren en kosten te besparen.

Met warmtepompen, zonnepanelen en thuisbatterijen als de pijlers van onze benadering, bieden onze woningen niet alleen een comfortabel en gezond binnenklimaat maar ook een slimme investering in de toekomst.

“We hebben veel bedrijven bezocht voordat we een aannemer kozen. Nu alles achter de rug is, zijn we dubbel zo tevreden dat we uiteindelijk voor QBuild hebben gekozen. De doorslaggevende redenen waren de goede eerste contacten en de open manier van werken bij QBuild. We werden meegenomen naar werven in opbouw en mochten zelfs in hun atelier rondkijken.”

Familie Pardon

Gezinswoning te Aarschot

ONTDEK ONZE REALISATIES.

Houtskeletbouw staat bekend om zijn extra architecturale vrijheid. Bouw je met QBuild, dan mag je jouw ideeën helemaal de vrije loop laten gaan, zowel qua stijl als qua afwerking.

Bespreek je ideeën met een bouwadviseur.

We begeleiden je van A-Z.

Heb je bouwplannen  maar weet je niet goed waar te starten? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze bouwadviseurs. We bekijken graag hoe we jouw droomwoning binnen je budget kunnen realiseren.