QBuild versterkt duurzaamheid met ThermoWhite Vloerisolatie

APRIL 2024

Het is geen geheim dat duurzaamheid een centrale rol speelt in de bouwsector van vandaag. Bij QBuild zoeken we dan ook voortdurend naar mogelijkheden om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en de efficiëntie van onze projecten te verbeteren.

Zo hebben we onlangs een belangrijke stap gezet om onze vloeropbouw duurzamer te maken door over te stappen naar het gebruik van ThermoWhite vloerisolatie.

Wat is ThermoWhite?

ThermoWhite vloerisolatie is een innovatief product dat uitblinkt in zowel prestaties als duurzaamheid. Gemaakt van gerecycleerde polystyreenkorrels vermengd met witte cement, biedt ThermoWhite een ongeëvenaarde thermische isolatie voor vloeren.

Deze isolatie wordt naadloos aangebracht en vormt een efficiënte barrière tegen warmteverlies in de winter en warmteoverdracht in de zomer, waardoor de energie-efficiëntie van onze gebouwen nog meer geoptimaliseerd wordt.

Duurzaamheid als prioriteit

Wat ThermoWhite echt onderscheidt, is zijn focus op duurzaamheid. De gebruikte polystyreenkorrels zijn afkomstig van gerecycleerde materialen, waardoor ThermoWhite een milieuvriendelijke keuze is die bijdraagt aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.